fbpx
За нас

Започнахме ДИЗАЙНИЦА с проста идея: светът на интериорния дизайн трябва да бъде трансформиран и да отговаря на начина, по който живеем днес! ДИЗАЙНИЦА е виртуално място за интериорен дизайн, природосъобразни идеи за дома, с грижа и внимание към здравето ни.

Услуги

Process image

ИНТЕРИОРНО ПРОЕКТИРАНЕ

Насочени сме към проектирането на жилища, заведения, офиси и търговски обекти. Консултираме също устойчиви практики за реализирането му.

Process image

РЕМОНТ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

При желание на клиента можем да поемем цялото изпълнение като организиране на майстори, доставяне на материали и надзор на работните процеси.

Process image

МЕБЕЛИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ

За нас е важно качеството на средата, в която живеем и начина, по който се отнасяме към нея. Затова опитваме да селектираме и варианти за екологични продукти за Вашето пространство.

Process image

АВТОРСКИ НАДЗОР

Проследяване на процеса на изпълнение на проекта в различните му фази с цел максимално точно реализиране на проектното решение и удовлетворяващ краен резултат.

Философия

Дизайница е платформа за интериорен дизайн и проектиране, креативни идеи и вдъхновения, пречупена през нашето виждане, светоусещане, лични търсения и преживявания. Нашата идеология се основава върху няколко основни принципа. С няколко думи - изчистени линии, използване на толкова колкото ни е нужно, по възможност употреба на екологични и локални материали, също така позоваване на местното като традиции, артисти и продукти. Нашата основна цел е да стигнем до клиента и неговите нужди, тъй като ние мислим, че дома е наше пряко отражение. Интериорното решение би могло да повиши нашата креативност, спокойствие и да засили нашите усещания и емоционални възприятия към заобикалящата ни среда.
Ние, Виктория, Мариета и Павлина, като архитекти и дизайнери, се вълнуваме от устойчивия и здравословен начин на живот. Наша основна цел е да преосмислим начина си на живот и пространствата, които обитаваме. Да излезем от стереотипите и да оформим дома си така, че да ни служи най-добре, както чисто функционално, така и да създава хармония във всички нива на живота ни. Домът е място, което би трябвало да ни зарежда с енергия, да бъде наш малък оазис на фона на градската джунгла. А замисляли ли сте се какво ни кара да се чувстваме комфортно у дома си? Най-важното е да знаем от какво имаме нужда в нашия дом - дали да си почиваме, да се зареждаме, да правим партита или да работим. Всеки човек е различен и следва домът му да е индивидуално създаден за неговите нужди, за да се чувства той на място. Така ние се стремим да създаваме проекти за всеки човек според неговия начин на живот, уникални потребности, предпочитания и разбирания за света. С минимални промени се опитваме да създаваме максимална полза, пречупена през призмата и разбиранията на всеки един човек. Защото заобикалящата ни среда пряко оказва влияние на начина ни на живот и развитие. А дизайна е една много важна част от тази среда, защото именно изкуството и дизайна ни зареждат емоционално и е много важно те да бъдат добре подбрана част от ежедневието ни.

Екип

Архитект Интериорен дизайнер

Виктория Грозданова

Архитект Интериорен дизайнер

Павлина Малинова

Архитект Интериорен дизайнер

Мариета Атанасова

Партньори