fbpx
k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Follow us

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Search

ДИЗАЙНИЦА

Дизайница е нашето виртуално място за интериорен дизайн и природосъобразни продукти за нашия дом и ежедневие

ekip shop desighnitsa.bg
a

Като архитекти и интериорни дизайнери, открихме, че стандартния подход в работата ни не е в съответствие с нашите вярвания, затова през Дизайница целим да изразяваме нашата автентичност и да пречупим интериорния дизайн през призмата за осъзнатост и устойчивост. 

 

Нашата цел е да разгърнем понятието за устойчивост с по-холистичен подход. За нас бъдещето на истинската устойчивост е свързано с насърчаването на устойчив начин на живот във всички аспекти, което ще подпомогне, както здравето на околната среда за бъдещите поколения, така и нашето лично здраве и благополучие.

 

От нас като дизайнери зависи да възприемем и осъзнаем тази мисия и да я приложим в нашата работа. Внимателното подбиране на продуктите, които залагаме в проектите, е отговорна и смислена стъпка в тази посока, но голямата цел е да работим за провокиране на здравословн начин на живот в нашите дизайни като цяло. 

 

Стратегиите за активна среда, например, насърчават повече физическо взаимодействие в пространствата, които обитаваме, което от своя страна създава по-устойчив живот за всеки човек. Включването на природни елементи в нашата среда може да насърчи лечебните ефекти и да повиши осведомеността за важността на природата като фактор. Именно по тези начини можем да проектираме, за да насърчаваме и подобряваме начина на живот и да реализираме визията за наистина устойчива среда.

Нашите услуги

+ - Какво правим

Като архитекти и интериорни дизайнери вярваме, че интериорът е отражение на вътрешния ни Аз и може много да допринесе за емоционалното, духовното и физическо равновесие. 

Професионално изготвяме интериорни проекти и работим, както по жилищни интериори, така и по обществени пространства, като хотели, заведения, магазини, училища и др., залагайки на екологични и естествени материали и устойчиви принципи. 

Обичаме предизвикателствата и често се заемаме и със социални проекти с поглед към опазването на околната среда. 

Успоредно развиваме и онлайн магазина Дизайница, където предлагаме екологични продукти за дома и ежедневието, защото смятаме, че истинската устойчивост е свързана с насърчаването на устойчив начин на живот във всички аспекти.

+ - Интериорно проектиране

Изготвяме цялостни интериорни решения, които да са в унисон с вашата душевност и с мисъл към природата. Предлагаме:

  • архитектурно заснемане на обекта
  • функционално разпределение на зоните и обзавеждането
  • стилова концепция с материали и цветове
  • 3D визуализация
  • пълен комплект работни чертежи, необходими за изпълнението на проекта
  • списък със заложените мебели, елементи и материали
  • авторски надзор при изпълнението на проекта
+ - Управление на ремонтния процес

След приключване на проекта следва изпълнението му. Проектната документация е достатъчна, така че клиентът да продължи с изпълнението на проекта – да наеме майстори/бригада, да организира поръчки и доставки на мебелите и материалите, и да следи за правилното изпълнение на ремонтните работи и заложеното в проекта. 

В случай, че клиентът няма възможност да се заеме с тези дейности, ние можем поемем организацията на изпълнението и ремонта.

+ - Концептуални декорации за събития

Ние вярваме, че заобикалящата ни среда играе важна роля за нашата емоционално и  духовно развитие, и че интериорът е много повече от стени и мебели. За нас интериорът е усещане, преживяване, въздействие. За това обичаме да внасяме естетика и провокация в различни ситуации – декор за събития, фотосесии, изложбени пространства, арт инсталации и др. 

a

ХАРЕСВАТЕ ФИЛОСОФИЯТА НИ НА РАБОТА?

Свържете се с нас

You don't have permission to register
X