fbpx

За нас


НАШАТА МИСИЯ Е ДА НАПРАВИМ ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН ДОСТЪПЕН И ПОСТИЖИМ ЗА ВСЕКИ ЕДИН!


 

Започнахме ДИЗАЙНИЦА с проста идея: светът на интериорния дизайн трябва да бъде трансформиран и да отговаря на начина, по който живеем днес!

ДИЗАЙНИЦА е виртуално място за интериорен дизайн, природосъобразни идеи за дома, с грижа и внимание към здравето ни.

Ние сме Виктория, Павлина и Мариета и се стремим да показваме нестандартни решения и идеи, които да разнообразят ежедневието ни и да ни накарат да погледнем на интериора от друга страна, защото заобикалящата ни среда пряко оказва влияние на начина ни на живот и развитие. Предлагаме цялостни интериорни дизайнерски услуги за вътрешно обзавеждане на нови и съществуващи жилищни и търговски площи.

Правим това като преосмисляме, реконструираме и модернизираме съществуващата вътрешна и външна среда, създавайки единен, цялостен и завършен организъм. Ние сме водени от идеята за функционалност и качество в дома ни. Опитваме се с минимални промени да извлечем максимална полза, като това правим с внимание към детайла и с неизменен фокус към крайния резултат.

Стремим се да показваме нестандартни решения и идеи, които да разнообразят ежедневието ни и да ни накарат да погледнем на интериора от друга страна. Защото заобикалящата ни среда пряко оказва влияние на начина ни на живот и развитие.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН И ДЕКОРАЦИЯ

Предлагаме цялостни интериорни дизайнерски услуги за вътрешно обзавеждане на нови и съществуващи жилищни и търговски площи.

Работим за преконфигуриране и обновяване на вашето пространство, като трансформираме външния му вид, функционалността и цялостната атмосфера, използвайки екологично обосновани принципи и нетоксични материали. Позовавайки се на тези принципи се опитваме са създадем среда, която е устойчива във времето, висококачествена и здравословна за обитаване. Нашият принцип за проектиране е насочен първо към нашите клиенти като отделяме време, за да разберем начина, по който те използват дома си, какви са техните уникални потребности, предпочитания и цели.

НАШИ ПРОЕКТИ

 

You don't have permission to register
X