fbpx
k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Follow us

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Search

За нас


НАШАТА МИСИЯ Е ДА НАПРАВИМ ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН ДОСТЪПЕН И ПОСТИЖИМ ЗА ВСЕКИ ЕДИН!


 

Започнахме ДИЗАЙНИЦА с проста идея: светът на интериорния дизайн трябва да бъде трансформиран и да отговаря на начина, по който живеем днес!

ДИЗАЙНИЦА е виртуално място за интериорен дизайн, природосъобразни идеи за дома, с грижа и внимание към здравето ни.

Ние сме Виктория, Павлина и Мариета и се стремим да показваме нестандартни решения и идеи, които да разнообразят ежедневието ни и да ни накарат да погледнем на интериора от друга страна, защото заобикалящата ни среда пряко оказва влияние на начина ни на живот и развитие. Предлагаме цялостни интериорни дизайнерски услуги за вътрешно обзавеждане на нови и съществуващи жилищни и търговски площи.

Правим това като преосмисляме, реконструираме и модернизираме съществуващата вътрешна и външна среда, създавайки единен, цялостен и завършен организъм. Ние сме водени от идеята за функционалност и качество в дома ни. Опитваме се с минимални промени да извлечем максимална полза, като това правим с внимание към детайла и с неизменен фокус към крайния резултат.

Стремим се да показваме нестандартни решения и идеи, които да разнообразят ежедневието ни и да ни накарат да погледнем на интериора от друга страна. Защото заобикалящата ни среда пряко оказва влияние на начина ни на живот и развитие.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН И ДЕКОРАЦИЯ

Предлагаме цялостни интериорни дизайнерски услуги за вътрешно обзавеждане на нови и съществуващи жилищни и търговски площи.

Работим за преконфигуриране и обновяване на вашето пространство, като трансформираме външния му вид, функционалността и цялостната атмосфера, използвайки екологично обосновани принципи и нетоксични материали. Позовавайки се на тези принципи се опитваме са създадем среда, която е устойчива във времето, висококачествена и здравословна за обитаване. Нашият принцип за проектиране е насочен първо към нашите клиенти като отделяме време, за да разберем начина, по който те използват дома си, какви са техните уникални потребности, предпочитания и цели.

НАШИ ПРОЕКТИ

 

You don't have permission to register
X