fbpx
k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Follow us

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Search

Дизайница

39 ТОПКИ

Инвазия на топките

Един зимен тренд с препратка към лятото. А именно инвазия на топките, сферите, кълбетата като цяло всякакви овални и кръгли форми.

Забелязваме ги в интериора като част от декора, осветлението или мебелите.

Например кацнал огромен възел на дивана или като табуретка до масичката за кафе, закачливи летящи чинии на мястото на портмантото.. Пълна дивотия за котки и малки дечица, а и за нас попорасналите вече такива.

С полъх на домашен уют, плетено одеялце, камина и ние пред нея с книга, а отвън се извива снежна буря. Носи се дъх на канела и духа на „хюга“ от всеки ъгъл на тази идилична картина.

Също и като цветни или ахроматични, от текстил, стъкло, дърво или хартия осветителни тела, съчетани и комбинирани по наш образ и идея.

А сега рязка смяна на сезона, лято е и движение отвътре навън се наблюдава. Но тенденцията като явление пак се появява. Този път като украса за домашната градина, веранда, за плажни барове или партита на открито. И пак до къде достигнаха нещата – сферично градинско осветление и елементи. И накрая вие ни кажете – не е ли това една същинска кълбовидна инвазия!

Leave
a comment

You don't have permission to register
X