fbpx

Дизайница

37 Jungalow

Jungalow = Бохемо+тропически коктейл

В статията ще разгледаме не конкретен стил, а смесването на два популярни такива в дома и работата на дизайнерката Justina Blakaney. Стиловете са бохемски и тропически, безапелационно прекрасното им допълване дава залог за съвместната им бъдеща изява защо не и като стил “Jungalow”, наречен така от Justina.

Подобно на Scandenese, представен в наша статия по-рано, Jungalow съчетава отново два стила, които са особено влиятелни в настоящия момент. Компилацията от познатите вече стилове, преплита предимствата им без доминирането им един над друг. В Jungalow е залегнала употребата на естествените материали, живите цветове, смелите шарки, пресъздаването на дивата природата в дома ни, еклектика от мебели и декорации. Едновременно тропически и бохемски, ретро и уютен. Насладете се на кадрите от работата на Justina, както в личния, така и в професионалния и живот… И нека приветстваме заедно с добре дошъл Jungalow!

Да не забравим да допълним за любопиткознателните, че може да видим и усетим на живо идеята за Jungalow. Едно потвърждение за прекрасната работа помежду им можем да открием и у нас. По-точно в София, ресторант Made in Blue на последното подпокривно ниво.

Представените снимки са от IG профилите на споменатите, препоръчваме да разгледате и тях за повече идеи.

Leave
a comment

You don't have permission to register
X