fbpx
k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


  Follow us

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


   Search

   Дизайница

   37 Jungalow

   Jungalow = Бохемо+тропически коктейл

   В статията ще разгледаме не конкретен стил, а смесването на два популярни такива в дома и работата на дизайнерката Justina Blakaney. Стиловете са бохемски и тропически, безапелационно прекрасното им допълване дава залог за съвместната им бъдеща изява защо не и като стил “Jungalow”, наречен така от Justina.

   Подобно на Scandenese, представен в наша статия по-рано, Jungalow съчетава отново два стила, които са особено влиятелни в настоящия момент. Компилацията от познатите вече стилове, преплита предимствата им без доминирането им един над друг. В Jungalow е залегнала употребата на естествените материали, живите цветове, смелите шарки, пресъздаването на дивата природата в дома ни, еклектика от мебели и декорации. Едновременно тропически и бохемски, ретро и уютен. Насладете се на кадрите от работата на Justina, както в личния, така и в професионалния и живот… И нека приветстваме заедно с добре дошъл Jungalow!

   Да не забравим да допълним за любопиткознателните, че може да видим и усетим на живо идеята за Jungalow. Едно потвърждение за прекрасната работа помежду им можем да открием и у нас. По-точно в София, ресторант Made in Blue на последното подпокривно ниво.

   Представените снимки са от IG профилите на споменатите, препоръчваме да разгледате и тях за повече идеи.

   Leave
   a comment

   You don't have permission to register
   X