fbpx
k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Follow us

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Search

Дизайница

Metal

Минималистични мебели от рециклиран метал. WOW!

Като почитатели на природосъобразния живот и дизайн, често сме в търсене на съмишленици и оставаме приятно изненадани, когато намерим такива. Все повече брандове започват да търсят начин да интегрират такива практики във вече добре смазаните им и работещи бизнеси. А някои залагат на това от самото начало. Е, няма как тези ни открития да останат несподелени с вас.

Ще представим накратко как рециклирания метал, попаднал в креативни, талантливи и загрижени за природата ръце може да се превърне във визуална наслада.

Модерният начин на живот и разпознаваемия скандинавски дизайн са вдъхновението зад дизайна на тези семпли и елегантни мебели. А какво е по – специалното при тях? Авторът и собственик на датския бранд C/RO е дизайнерката Камилиа Росен/ Camilla Rosén. Нейната цел е да създава природосъобразни мебели, които да са с високо качество и устойчиви във времето, а в същото време да не се прави компромис с тяхната визия и естетика. Тя разработва колекции, които са ръчно направени в Швеция  и изработвани от рециклиран метал като са подходящи, както за навън, така и за вътре. Идеята е да се приближаваме все повече до природата във всеки един аспект по елегантен начин. В дизайна се четат смесване на архитектурни линии със скандинавския минимализъм, за да се получат мебели, заявяващи категорично своето присъствие. В колекцията присъстват столове със строги и не толкова линии, бар колички, помощни маси и още. Семплите и ненатрапчиви метални дивани и столове например могат да бъдат облечени или разсъблечени със специално създадените за тях възглавници и тапицерии. Дизайна е в детайла и тук категорично си личи.

Според нас колекцията създава усещане за лукс, което се долавя от семплите линии, качествената изработка и функционалните мебели.

CRO 02 v1 CRO 2018 10 CRO 2018 06 v1 CRO 2018 04 CRO 2018 02 CRO 2018 01  CRO 2018 03 CRO 12

Източник

 

Leave
a comment

You don't have permission to register
X