fbpx
k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Follow us

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Search

Дизайница

30 Black Friday

Могат ли вещите да създадат дом?

Отминалият (черен) петък ни накара да се замислим дали наистина имаме нужда от толкова много материални неща.

Като архитекти и дизайнери вярваме, че за да създадеш добър дом, трябва да създадеш уют, а уюта се създава със сърце и душа, не със скъпи вещи, дизайнерски мебели или следване на последните модни тенденции. Ние в DESIGNitsa – Дизайница се стремим да ви показваме разнообразие от стилове и философии в интериорния дизайн, така че всеки да може да припознае себе в това, което наистина го вдъхновява.

ЗАЩОТО НЯМА ДОБЪР И ЛОШ СТИЛ, НЯМА ГРОЗЕН И ХУБАВ ЦВЯТ, НЯМА МОДЕРНИ И ОСТАРЕЛИ МЕБЕЛИ.

Добрият дизайн се изразява в това до колко ние се припознаваме в него, дали ни вдъхновява, дали ни зарежда, дали ни успокоява. Дали чрез дизайна на дома ни сме намерили това, което търсим – нашата крепост, нашата сцена или нашата мечта. Добрият дизайн е добър, когато успее да се слее с притежателя си, да станат едно взаимодопълващо се цяло, като същевременно успява да ни обогати емоционално.
Домът е мястото, където всеки сваля “маската” за пред света, адвокатът става любящ съпруг, докторът – грижовна майка, всеки става истинския си аз. За това домът трябва да отразява нашата истинска същност, не нашата професия, не нашето социално положение, домът трябва да отразява нас такива каквито сме.

ДОМЪТ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО АЗ МОГА ДА БЪДА АЗ.

За това ви насърчаваме да се вслушате в своята същност и да разберете какво търсите от своя дом. Не претрупвайте дома си с много вещи, намерете тези, които имат истинско значение за вас, тези, които ви зареждат духовно и емоционално.

Защото промоции винаги ще има, черни петъци също…

Leave
a comment

You don't have permission to register
X